Bekijk al uw favoriete inhoud met de beste Netflix VPN

· Duizenden servers in honderden landen.

· Ontgrendelt elke belangrijke Netflix-bibliotheek over de hele wereld.

· Bank-kwaliteit 256-bit versleuteling

· Geld-terug-garantie

Lees Ook: Netflix Vs Disney Plus

Hoe u uw favoriete inhoud kunt bekijken met behulp van een VPN

 • Unblocken van Netflix met een VPN is extreem eenvoudig. Hoe eenvoudig? Slechts drie stappen en je bent klaar:
 • Meld je aan voor een VPN en download het op het apparaat naar keuze.
 • Open de VPN-client op je apparaat en verbind met een van je gewenste servers.
 • Log in op je Netflix-account en geniet van het streamen van al je favoriete content uit de hele wereld.

ExpressVPN

Begin binnen enkele minuten met een ultra-veilige VPN voor anoniem browsen.

 • Wees overal: meer dan 3.000 servers in 94+ landen
 • Branchetopper als VPN-provider
 • 24/7 ondersteuning via e-mail en live chat
 • Zonder risico uitproberen: 30-dagen niet goed, geld terug garantie
 • Speciaal aanbod: krijg 12 maanden + 3 maanden gratis

PureVpn

 • Hoge encryptie via de AES-256-GCM-cipher.
 • WireGuard-protocol in gebruik op het netwerk.
 • Extra beveiligingsfuncties zoals multihop en diskloze servers.
 • Geverifieerde Zero-Logs-beleid en geen IP- of DNS-lekken.
 • Streamt US Netflix en staat P2P-verkeer toe op veel servers.
 • Gemakkelijk te gebruiken apps en 24/7 live chatondersteuning.

Amerikaanse server om te kijken / luisteren. PureVPN ondersteunt momenteel alle soorten apparaten, maar de belangrijkste zijn Windows, Mac, iPhone en Android.

Wat ontgrendelt het nog meer?

Indien je je afvraagt, ja, de beste Netflix VPN kan ook gemakkelijk alle andere grote streamingplatforms zoals Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Max en Hulu ontgrendelen zonder problemen. Met een VPN hoef je nooit meer te vrezen dat je toegang verliest tot je favoriete content, ongeacht waar je bent.

Gebruik het op meer dan één apparaat

Telefoons, tablets en computers, het maakt niet uit op welk apparaat u zich bevindt, want de meeste VPN’s voor Netflix zijn compatibel met alle grote besturingssystemen zoals iOS, macOS, Android, Windows en Linux. Meer belangrijk is dat de beste VPN-providers gelijktijdige verbindingen aanbieden, waardoor u met één account op meerdere apparaten tegelijk kunt gebruiken.

Wat is een VPN? Hoe beschermt het je locatie?

Voordat je begrijpt hoe een VPN je online kan helpen, is het essentieel om precies te weten wat een VPN is. Een VPN, of virtueel privénetwerk, is een eenvoudig gereedschap dat al uw inkomende en uitgaande verkeer versleutelt terwijl het wordt doorgestuurd naar een afgelegen server die eigendom is van dezelfde VPN. Door dit te doen, zorgt de VPN ervoor dat niemand je internetactiviteit kan monitoren, inclusief je ISP.

De meeste top VPN-providers gaan tot grote lengten om u de beste browservaring te bieden, dus u zou geen problemen mogen ondervinden met verbinding en snelheid. Zodra u met een VPN-server bent verbonden, hebt u een schild gemaakt voor al uw internetactiviteit. Dit is hetzelfde schild dat uw identiteit online beschermt door uw IP-adres te wijzigen. Als gevolg hiervan lijkt het erop dat alle internetactiviteit op uw apparaat tijdens een verbinding met een VPN in het land van de server plaatsvindt waarmee u momenteel verbonden bent.

Waarom gebruik je een Netflix VPN?

Als je van plan bent om naar een land te reizen dat zijn internet zwaar censureert, heb je absoluut een VPN nodig om toegang te krijgen tot enkele essentiële apps en services. Behalve de duidelijke veiligheidsvoordelen van het gebruik van een VPN, gebruiken de meeste mensen het echter voor entertainmentdoeleinden. Zoals eerder vermeld, kun je je in een land bevinden dat misschien geen Netflix beschikbaar heeft. In ieder geval verlies je toegang tot je gewone Netflix-bibliotheek als je naar een ander land gaat. Dit komt door iets dat geo-restrictie wordt genoemd.

Zoveel gebruikers ook willen, bepaalde series en films zijn alleen beschikbaar in een select aantal regio’s. Bijvoorbeeld, er was een tijd waarin Game of Thrones beschikbaar was op Netflix. Het was echter alleen toegankelijk in de Australische catalogus. Natuurlijk begonnen gebruikers VPN voor Netflix te gebruiken om hun IP-adres naar Australië te veranderen om de populaire show te streamen. Dit is waarom Netflix de laatste jaren zijn inspanningen heeft verhoogd om het gebruik van VPN’s op de service tegen te gaan.

Netflix vermeldt expliciet dat het gebruik van een VPN in strijd is met de gebruiksvoorwaarden. Ondanks zijn beste inspanningen, kan een goede VPN gemakkelijk elke bibliotheek ontgrendelen die je wilt met een druk op de knop. Dankzij het uitgebreide aanbod van servers en miljoenen IP’s van PureVPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u niet toegang heeft tot een geo-beperkte show.

Wat als mijn VPN de Netflix-bibliotheek niet kan deblokkeren?

Het is een soort spel van de vos en de kip tussen VPN en Netflix. VPN’s voegen continu nieuwe servers en IP-adressen toe aan hun groep, terwijl Netflix ferocieus IP-adressen blokkeert die het als gebruik van VPN’s herkent. Het is dus heel normaal als je een VPN-server gebruikt en deze vandaag probleemloos een Netflix-bibliotheek ontgrendelt, maar morgen niet. Er is geen reden tot wanhoop. Het beste wat je in zo’n geval kunt doen is:

Gebruik een andere server: De meeste VPN’s hebben meerdere servers in een enkel land. En elke server heeft duizenden verschillende IP-adressen. Als u een server geblokkeerd vindt, is het beste wat u kunt doen verbinding maken met een andere server binnen hetzelfde land. De meeste VPN’s bieden meerdere servers in elk van de landen waar ze actief zijn. Zo, zelfs als u de toegang verliest tot een server, u niet te lang hoeven wachten om toegang te herwinnen via een andere server.

Maximaliseer je VPN: De meeste gebruikers maken zeer onvoldoende gebruik van alles wat hun VPN te bieden heeft. De meeste VPN’s bieden gespecialiseerde “streaming” modi, evenals streaming modi voor specifieke regio’s. Bovendien bieden sommige VPN’s “stealth mode”. Al deze zijn speciaal gemaakt om Netflix-bibliotheken te deblokkeren en nog belangrijker, om uw VPN-verkeer te verbergen. Het is sterk aan te raden om de gebruikershandleiding goed door te lezen wanneer u een VPN-abonnement koopt om alle services en extra tools te zien die uw VPN u ter beschikking stelt. Dit maakt het kijken naar Netflix met VPN een stuk makkelijker, terwijl u ook de tool zelf optimaal gebruikt.

Doorzoek meer: In sommige gevallen is de show die je probeert te streamen vanuit een specifieke bibliotheek ook beschikbaar op bibliotheken in andere landen. Doe wat onderzoek zelf en je zult waarschijnlijk verbinding kunnen maken met een andere bibliotheek die je VPN niet heeft geblokkeerd en je favoriete content kunnen bekijken.

Krijg een statisch IP-adres: de meesten zouden aanbevelen om een ​​statisch IP-adres te krijgen, zelfs als je VPN-server nog niet is verbannen. U kunt een statisch IP-adres kopen wanneer u uw VPN-provider aanschaft. Soms zijn deze adressen privé voor een enkele gebruiker, terwijl ze soms worden gedeeld tussen een select aantal individuen. In ieder geval lijkt het op normaal verkeer. Bovendien worden deze statische IP-adressen verkocht op basis van geografie, zodat u precies kunt kiezen uit welk land u een statisch IP-adres wilt.

Gratis tegen Betalende VPN

Nu je weet wat een VPN kan en wat hij voor je kan doen, moet je weten dat niet alle VPN’s gelijk zijn. Wat betekent dat? Nou, als je op zoek gaat naar een VPN in een zoekmachine, zul je honderden resultaten krijgen en de meeste daarvan zullen “gratis” zijn. Hoewel het waar is dat je geen cent hoeft uit te geven om deze VPN-diensten te gebruiken, is het echt niet de moeite waard om er één van te gebruiken.

Voor de start bieden gratis VPN’s geen garantie dat ze je internet sessies niet loggen. De meeste van deze gratis VPN’s houden een gedetailleerd verslag bij van je hele internet sessie terwijl je hun diensten gebruikt, met andere woorden. Dit stelt ernstige beveiligings- en privacyrisico’s voor, terwijl het essentieel de hele reden wegneemt om een VPN te gebruiken: om je browse sessies anoniem te houden.

Snelheid is een andere reden om een ​​betaalde VPN in overweging te nemen. Aangezien uw primaire reden om een ​​VPN te nodigen in dit geval is om van Netflix te genieten, kunt u geen compromissen sluiten met de snelheid. Volgens de richtlijnen van Netflix verbruikt u tot 1 GB gegevens per uur voor elke stream voor standaard videokwaliteit. Dat nummer stijgt naar 3 GB per uur voor HD-video. Aangezien de meeste gratis VPN’s een limiet hebben van 1 GB, zijn deze na een uur gebruik al niet meer bruikbaar (of eerder!).

Andere redenen om een betaalde VPN te overwegen, zijn de optie om het tegelijkertijd op meerdere apparaten te gebruiken, het grote aantal servers en misschien het meest belangrijk, toegewijde klantenservice.

Some Other Frequently Asked Questions

Hier zijn enkele andere vragen die je mogelijk hebt over PureVPN:

Voorziet Netflix VPN toe?

Nee. Netflix heeft verschillende actieve maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat weinig, als er al VPN’s zijn, goed werken met Netflix. Als je echter de beste VPN krijgt en, nog belangrijker, als je weet hoe je VPN correct gebruikt voor Netflix, kun je deze maatregelen gemakkelijk omzeilen.

Welk land heeft de beste Netflix-bibliotheek?

Ierland is het land met de meeste titels beschikbaar met 6.379 titels.

Welk land heeft de goedkoopste Netflix?

Het hangt af van welke soort abonnement je kiest. Argentinië biedt de laagste prijs voor een standaard Netflix-abonnement van slechts 3,28 dollar, terwijl Netflix Turkije het goedkoopste premiumabonnement aanbiedt voor 7,87 dollar.

Waarom is Netflix geregioneerd?

Het heeft te maken met iets dat auteursrechtelijk bekend staat. Aangezien er geen internationale auteursrechtwet bestaat, heeft elk land zijn eigen interpretatie van auteursrecht. Daarom heeft Netflix een aparte licentieovereenkomst met de eigenaars nodig om die inhoud beschikbaar te maken op verschillende bibliotheken. De inhoudseigenaars beslissen vervolgens of ze hun show willen beschikbaar maken op een bepaalde bibliotheek of niet.

Hoe weet Netflix dat ik een VPN gebruik?

Netflix gebruikt meerdere methoden om te identificeren of een gebruiker een VPN gebruikt. De meest effectieve methode is de GeoIP-database. Het heeft een partnerschap met een bedrijf genaamd MaxMind. MaxMind verzamelt informatie die verband houdt met IP-adressen, zoals land, stad, proxy, enz. Het verkoopt vervolgens deze informatie aan Netflix. Netflix heeft vervolgens een database waarmee alle inkomende verkeer kan worden gekruist en kan worden geïdentificeerd of het betreffende IP-adres bij een bekende proxy of VPN hoort. Op dezelfde manier kan Netflix specifieke IP-adressen aan zijn privé-zwarte lijst toevoegen wanneer het meerdere Netflix-inlogs van dergelijke IP’s detecteert. Al dat maakt het voor Netflix gemakkelijk om te identificeren wanneer je Netflix met een VPN gebruikt.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *