ExpressVPN instellen op uw Windows-pc: een stapsgewijze handleiding

ExpressVPN is een van de meest populaire VPNs voor Windows, mede dankzij de compatibiliteit met de meeste apparaten, de app voor routers en een groot aantal serverlocaties. De installatie is vrij snel voor Windows, Mac of Linux. De ExpressVPN-dashboard is nu toegankelijk waar u kunt inloggen als een ExpressVPN-gebruiker. De VPN-app is beschikbaar voor download uit de Google Play Store. Het is zo simpel als op de knop ‘Download’ klikken om de ExpressVPN-software te installeren voor uw besturingssysteem. Controleer of het VPN-programma is geïnstalleerd. Raadpleeg de installatie-instructies voor meer informatie over hoe u ExpressVPN voor Windows-pc installeert.

Less Ook: Installeer ExpressVPN op Google Chromecast

Hoe kun je ExpressVPN installeren en gebruiken op je Windows PC?

Download ExpressVPN voor desktop en laptops om verbinding te maken met het internet met de beste VPN voor Windows 11 en Windows 10. Het installatieproces is eenvoudig:

Stap 1: Meld je aan op de bestelpagina voor ExpressVPN.

Stap 2: Download en installeer de ExpressVPN Windows-app.

Stap 3: Verbind met een willekeurige beschikbare serverlocatie.

Stap 4: Gebruik het internet op elke manier die je ziet!

Als je hulp nodig hebt, kun je de ExpressVPN Support-team bereiken via livechat of e-mail.

Is Expressvpn beschikbaar in de Microsoft Store?

De ExpressVPN mobiele app is nu gedownload naar je Windows PC, en omdat het een apparaat-specifiek programma is, is er geen behoefte aan het installeren van extra software om het te laten werken. Je zult het beginnen te gebruiken na het aanzetten en het selecteren van een locatie. VPN is in gebruik sinds 1998 en heeft momenteel meer dan 3.000 servers in 160 locaties wereldwijd. Deze stellen je in staat om snel je VPN te beheren.

Hoe krijg ik de ExpressVPN-app op Windows?

De ExpressVPN-website is beschikbaar op www.tipitans.net. Tik op het browserpictogram om de ExpressVPN-browser te lanceren.

  • Inloggen
  • Ga naar de downloadsectie.
  • Als je erop klikt, zie je de Google Play-knop.
  • Installeer de app door op de Google Play-pictogram te klikken.
  • Sta toegang toe.
  • Lanceer de app.
  • Stel de app in.

Hoe kan ik Expressvpn gratis krijgen op mijn Windows PC?

De ExpressVPN-app kan gevonden en gedownload worden vanuit Google Play of de App Store door er naar te zoeken. Tik op “Start 7-dagen gratis proefperiode” om een 7-daagse gratis proefperiode van de app te beginnen. Het plan dat u kiest, heeft invloed op hoe het werkt. U kunt kiezen tussen een programma van één maand en een programma van 12 maanden.

Waar kan ik ExpressVPN voor Windows PC krijgen?

Installeer de ExpressVPN-app voor Android. U kunt deze vinden in de ExpressVPN-Android-applicatiemagazijn als een losstaande applicatie in de Google Play Store. Om veilig en beveiligd te zijn, meld u aan voor een risicovrij lidmaatschap. Het installeren van APK’s op uw Android-smartphone is vereist, gevolgd door de ExpressVPN-installatie en -aanmelding.

Is ExpressVpn beschikbaar in de Microsoft Store?

Als u op de netwerkinstellingenpagina van onze Microsoft Store VPN-software klikt, kunt u uit een aantal VPN-protocollen kiezen voor uw verbinding, waaronder IKEv2, OpenVPN, KeepSolid Wise TCP en WireGuard.

Is ExpressVPN compatibel met Windows 10?

De ExpressVPN Windows-app kan worden geconfigureerd op verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 7, Windows 8, Windows 10 en Windows 11. ExpressVPN Windows-apps kunnen niet worden gebruikt op Vista of XP, omdat deze pc’s handmatige L2TP / IPsec- of OpenVPN-configuratie vereisen.

Gamen op een VPN-ingeschakelde Windows PC

ExpressVPN houdt uw gegevens privé terwijl u ook wordt beschermd tegen DDoS (gedistribueerde onthoudingsdienst) aanvallen bij het online gamen op Windows. Een VPN kan helpen bij het verminderen van pingtijden tussen gaming servers door u te verbinden met plaatsen in de buurt van de netwerkhosts.

Als uw internetprovider het verkeer voor games beperkt, kan ExpressVPN die beperkingen omzeilen en uw netwerksnelheden herstellen naar hun oorspronkelijke niveaus. Gamers hebben in sommige gevallen aanzienlijk snellere snelheden waargenomen.

FAQs

Wat is het doel van een VPN-programma voor Windows?

Wanneer je verbinding maakt met het internet, is het beste om je privacy te beveiligen door gebruik te maken van een VPN of virtueel privénetwerk. ExpressVPN kan je helpen om beperkingen te omzeilen door je te laten lijken alsof je in een ander land bent, naast het versleutelen van je online activiteiten en het beschermen van je persoonlijke gegevens tegen interceptie door derden.

Is er een VPN ingebouwd in Windows 10?

Terwijl Windows 10 en 11 een ingebouwde VPN-client hebben, is het geen VPN-service en moet het worden gebruikt in combinatie met een derde partij VPN zoals ExpressVPN. Het is ook moeilijk om op te zetten. In de meeste omstandigheden is het dus aan te bevelen om de ExpressVPN-app rechtstreeks te gebruiken.

Hoe kan ik VPN-software gebruiken op een Windows-computer?

Het is simpel! Meld je gewoon aan voor ExpressVPN, installeer de software op je apparaat en druk vervolgens op de “Aan”-knop op het scherm.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *