Installeer de ExpressVPN voor Android-app: beveilig uw browsen

Je zou het geluid van al de leuke dingen die je hebt gelezen over ExpressVPN na grondig onderzoek tussen alle beste VPN-diensten op de markt kunnen waarderen. Het staat al een tijdje bovenaan onze lijst omdat het alle belangrijke streamingdiensten ontgrendelt en tegelijkertijd een assortiment aan topbeveiligingsmaatregelen biedt om je digitale privacy te beschermen. Nadat de ExpressVPN-aanmeldingsprocedure is voltooid, wil je het verbinden met je Android-apparaat. Als je een pc of Android-telefoon gebruikt, kan dit artikel je stap voor stap begeleiding bieden over hoe je de ExpressVPN-app voor Android installeert.

Volg alle instructies als je deze op een laptop of desktop computer bekijkt. Als je dit op een Android-smartphone leest, ga dan naar de Google Play Store, zoek naar ExpressVPN, tik op de knop Installeren en ga verder vanaf stap 7.

Lees Ook: ExpressVPN instellen op uw Windows-pc

Hoe ExpressVPN Android App vanaf je computer te installeren:

1. Navigeer naar de ExpressVPN website.

Zoek en start je voorkeursbrowser op, en navigeer daarna naar de website van ExpressVPN.

2. Ga naar je accountpagina.

Klik op Mijn Account bovenaan de ExpressVPN hoofdpagina om toegang te krijgen tot de aanmeldpagina.

3. Log in

Vul je informatie in en druk op de knop Aanmelden. Als je al een tijdje niet hebt ingelogd of je hebt je nog niet aangemeld bij ExpressVPN, maak je geen zorgen – je kunt altijd op Wachtwoord Vergeten? klikken en de stappen volgen om het te veranderen in iets memorabels (en je kunt ook de hulp van een goede wachtwoordbeheerder gebruiken).

4. Vind de downloadsectie.

Om je Android-apparaat in te stellen, scroll naar beneden naar de sectie Getiteld Instellen van je apparaten en tik erop.

ExpressVPN werkt met een verscheidenheid aan verschillende apparaten, dus vergeet niet om deze te installeren die voor jou belangrijk zijn nadat het op Android is ingesteld.

5. Zoek de knop Google Play.

Je hebt hier verschillende opties en het is allemaal afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Je kunt jezelf een link naar deze pagina sturen om de app op elk apparaat te installeren, of je kunt op de zwarte ‘Krijg het op Google Play’-knop klikken of de QR-code met je Android-smartphone scannen.

6. Download de app vanuit Google Play.

ExpressVPN zal beschikbaar zijn voor downloaden vanuit de Google Play Store. Selecteer de installatieoptie.

Hoe ExpressVPN voor Android te installeren:

7. Lanceer de app en log in.

Tik op Aanmelden en voer het e-mailadres en wachtwoord in dat je hebt gebruikt om het account te maken. Als je dat nog niet hebt gedaan, raak dan de knop Nieuw bij ExpressVPN aan en volg de instructies op het scherm. Je kunt het zelfs gratis 7 dagen uitproberen in de mobiele app.

8. Bepaal of gebruiksrapporten moeten worden verzonden.

Het softwareprogramma vraagt ook om uw hulp bij het verbeteren van de diensten, zoals het verstrekken van crashrapporten, prestatietesten en informatie over succesvolle VPN-verbindingspogingen. Hoewel u de app toestemming kunt geven om dit te doen, is het niet verplicht om dit te doen om het programma te gebruiken.

9. Stel de app in

Wanneer u de ExpressVPN-app voor het eerst op uw Android-smartphone uitvoert, moet u deze configureren. Om de installatie te voltooien, drukt u op de groene OK-knop.

10. Laat het programma je verkeer onderscheppen.

Een venster zal verschijnen en je vragen of je de software wilt toestaan alle netwerkverkeer te onderscheppen. Tik op OK. Vanaf nu, wanneer je de VPN activeert, zal er een sleutelafbeelding bovenaan je scherm verschijnen.

Express VPN-prijzen:

De grootste nadeel van ExpressVPN is dat het iets duurder is dan andere VPN’s. De meest betaalbare optie is 6,67 dollar per maand. Toen ik me aanmeldde, werd er echter onmiddellijk een korting van 49 procent toegevoegd aan mijn transactie, dus je kunt nog steeds geld besparen. Ik raad aan om te gaan met het 12-maandenplan omdat de korting het veel goedkoper maakt dan de kortere alternatieven.

Het omvat ook een geld-terug-garantie, zodat je ExpressVPN met APV kunt proberen zonder risico. Als je ontdekt dat het niet de beste VPN voor je is, heb je 30 dagen om een ​​volledige terugbetaling aan te vragen. Ik ben over het algemeen wantrouwig over terugbetalingsgaranties, dus ik heb het na 19 dagen gebruik van ExpressVPN getest om ervoor te zorgen dat je erop kunt vertrouwen. Mijn terugbetaling was snel nadat de live chat-medewerker met wie ik sprak, mij enkele vragen had gesteld. Ik kreeg mijn geld drie dagen later terug, wat aantoont dat ExpressVPN aan zijn woord is gehouden.

Afgerond!

Dat was waarschijnlijk zo simpel dat je je afvraagt waarom je het niet eerder hebt gedaan! ExpressVPN is niet alleen voor telefoons; het kan ook je router, slimme tv, pc’s en andere apparaten beveiligen. ExpressVPN zal je verkeer beschermen tegen nieuwsgierige ogen en tegelijkertijd toegang bieden tot inhoud die mogelijk in jouw zone beperkt is. Het kan verbinding maken met 160 VPN-locaties in 94 landen en je IP-adres en locatie maskeren. Met één abonnement kun je tegelijkertijd maximaal vijf apparaten verbinden. Als je meer wilt verbinden, kun je extra abonnementen kopen of ze allemaal verbinden via een VPN-router.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *