Installeer ExpressVPN voor iOS in Nederland [2023]

Apple staat bekend om de robuuste beveiliging van haar gadgets. Dus als je een iPhone hebt, denk je misschien dat je geen extra beveiliging van een VPN, of virtueel privénetwerk, nodig hebt. Maar zelfs als je een iPhone hebt, kan een VPN nuttig zijn. Een iPhone VPN kan je helpen je privacy te beschermen, veilig te blijven op openbare Wi-Fi-netwerken en zelfs advertentie-tracking te voorkomen en streamingdienstgeo-blocking te omzeilen. En ik heb goed nieuws voor iPhone-gebruikers: er zijn nu verschillende VPN-diensten die betrouwbaarder zijn dan ooit en speciaal zijn ontworpen voor mobiele apparaten.

Lees Ook:

ExpressVPN’s interface voor iOS (en Android) is ontworpen met een minimalistische benadering gericht op een snelle en zorgeloze verbinding, net zoals het continu bewezen wordt een van de snelste VPN’s op de markt te zijn. Op de startpagina wordt je aangemaand om meteen aan te sluiten, met als enige bijbehorende keuze een drop-down serverlocatie selectie die standaard ingesteld is op je dichtstbijzijnde buurdorp.

Hoe de ExpressVPN iOS-app te configureren

Met de beste VPN voor iPhone of iPad in 2022 is het beschermen van je online activiteiten eenvoudig. Het duurt slechts vijf minuten om te beginnen.

Op de bestelpagina, meld je aan voor ExpressVPN.

Installeer de ExpressVPN iOS-app op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Verbind met één van onze hoogbeveiligde serverlocaties.

Gebruik het internet zoals je wilt!

Verbind ExpressVPN op iOS in drie eenvoudige stappen

Stap 1: Begin het VPN-verbindingsproces.

Om de VPN te gebruiken, druk op de aan-knop. Tik op de locatiebalk om ergens te verbinden.

Stap 2: Maak een VPN verbinding met uw mobiele telefoon, desktop of laptop.

Vanuit de Aanbevolen of Alle locaties opties, selecteer een VPN-serverlocatie.

Stap 3:

Installeer VPN en verbind de app.

Eenmaal verbonden, kunt u veilig en privé browsen, streamen en downloaden.

ExpressVPN voor iPhone: Veiligste VPN in uw handen

De beste smartphone ter wereld vereist de beste VPN ter wereld. ExpressVPN waarborgt uw veiligheid in 2022.

Kies uit een verscheidenheid aan VPN-serverlocaties over de hele wereld om het IP-adres van je iPhone te maskeren, geblokkeerde websites te deblokkeren en je gegevens te beschermen op onbeveiligde Wi-Fi-netwerken.

ExpressVPN: De VPN met de hoogste compatibiliteit

iPhone SE (3e, 2e en 1e generatie), iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone.

ExpressVPN beveiligt uw iPhone wanneer deze verbonden is met Wi-Fi, LTE/4G, 3G en alle mobiele datadiensten. Kies tussen UDP, TCP en IKEv2 encryptieprotocollen, of laat het programma het voor u beslissen.

ExpressVPN voor iPad: VPN die wereldwijde toegankelijkheid biedt.

Je iPad moet je overal vergezellen waar je heen gaat, net zoals je VPN. ExpressVPN voor iPad kan het IP-adres van je iPad maskeren, je gegevens beschermen op onbeveiligde netwerken en je toestaan ​​om verboden websites en diensten te bezoeken.

ExpressVPN werkt met de volgende apparaten:

iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 3, iPad Mini 4,

Kies uit een verscheidenheid aan VPN-serverlocaties over de hele wereld, waaronder de Amerika’s, het Verenigd Koninkrijk, continentaal Europa, Azië, Australië en Afrika.

Gebruik maken van een VPN wanneer je aan het gamen bent op iOS

ExpressVPN houdt uw gegevens privé en beschermt u tegen DDoS (distributed denial of service)-aanvallen als u online speelt op uw iPhone of iPad. Door u te verbinden met plaatsen die dichter bij de netwerkhosts zijn, kan een VPN helpen om de pingtijden tussen gaming servers te verminderen.

Als je internet serviceprovider gaming-verkeer beperkt, kan ExpressVPN deze limieten omzeilen en je netwerksnelheden terugbrengen naar normaal. Sommige gamers hebben zelfs snellere snelheden waargenomen in sommige gevallen.

FAQs

Wat doet een VPN voor een iPhone/iPad?

Een VPN, of virtueel privénetwerk, plaatst een extra beveiligingslaag tussen uw iOS-apparaat en het internet, waardoor u wordt beschermd tegen afluisteren, storingen en censuur. U kunt anoniem en beveiligd kijken, online kopen en surfen op het internet met ExpressVPN.

Heb ik een VPN nodig voor mijn iPhone/iPad?

Met een VPN op je iOS-apparaat ben je verzekerd van de veiligheid van alles wat je doet. Je kunt je apparaat’s IP-adres wijzigen, je gegevens beschermen op onbeveiligde Wi-Fi-netwerken en verboden materiaal bekijken door te verbinden met een van onze VPN-serverlocaties in 94 landen.

Hoe kan ik een VPN op iOS instellen?

Het is simpel! Meld je gewoon aan voor ExpressVPN, download de app uit de App Store, start het op en tik op de knop ‘Aan’. Je verbinding is nu beveiligd.

Is er een VPN geïntegreerd in mijn iPhone?

Terwijl iPhones de mogelijkheid bieden om te verbinden met een VPN-server in de instellingen van de telefoon, is het geen VPN-service en moet het worden aangevuld met een derde partij VPN-service zoals ExpressVPN.

Kan ik ExpressVPN op veel apparaten tegelijk gebruiken?

Ja! ExpressVPN is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder pc’s, mobiele apparaten en vele anderen. ExpressVPN mag op zoveel apparaten geïnstalleerd worden als u wilt en maximaal vijf apparaten kunnen tegelijkertijd met ExpressVPN verbonden worden met behulp van dezelfde abonnement. Installeer ExpressVPN op uw router om nog meer apparaten te verbinden.

Voorhoudt ExpressVPN logs bij?

ExpressVPN is vooral een privébedrijf, dus er worden geen activiteiten of verbindingen bijgehouden. ExpressVPN slaat ook nooit gegevens op die gebruikt kunnen worden om een specifieke netwerkactiviteit of gedrag te koppelen aan een specifieke gebruiker. Leer meer over ExpressVPN’s toewijding aan privacy en de logboeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *