Hoe installeer ik ExpressVPN voor Netflix in Nederland?

Netflix staat bekend om zijn uiterst effectieve technologie voor het blokkeren van VPN’s; zelfs de sterkste VPN’s kunnen op een gegeven moment door Netflix worden geblokkeerd. Het is onhandig om een andere server te zoeken die werkt om verder te kunnen kijken naar je show. VPN’s die goed werken in combinatie met Netflix hebben soms beperkte toegang tot een paar regionale bibliotheken. Om er zeker van te zijn dat dit nog steeds het geval was, hebben mijn team en ik meer dan 100 VPN’s geëvalueerd en ontdekten we dat ExpressVPN nog steeds de beste Netflix VPN is. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt bliksemsnelle snelheden, waardoor je je shows zonder vertraging kunt bekijken. In dit artikel wordt u beschreven hoe u ExpressVPN voor Netflix installeert.

Lees ook: Netflix Geheime Codes 2023

ExpressVPN voor Netflix: compatibiliteit maken

Terwijl het erg ongebruikelijk is om de gevreesde Netflix proxy fout tegen te komen of andere problemen met ExpressVPN tegen te komen, is het mogelijk – geen enkele VPN is immuun voor Netflix’s robuuste VPN-filters.

 • Het is goed om te weten dat de meeste problemen eenvoudige oplossingen hebben. Hier zijn een paar basis troubleshooting stappen om Netflix weer aan de gang te krijgen:
 • Sluit en open het VPN-softwareprogramma opnieuw. U kunt ook de VPN loskoppelen en opnieuw verbinden om te controleren of dat werkt.
 • Sluit en open het VPN-softwareprogramma opnieuw. U kunt ook de VPN loskoppelen en opnieuw verbinden om te controleren of dat werkt.
 • Herstart je router — Als je internetverbinding traag is, kan het herstarten van je router het probleem oplossen.
 • Controleer je proxy-instellingen – Zoek naar proxy-instellingen in het configuratiescherm van je computer en selecteer “automatisch detecteren van proxy” in de proxy-instellingen.
 • Wijzig het VPN-protocol – ExpressVPN kiest automatisch het juiste protocol voor uw netwerk, maar u kunt het wijzigen in de instellingen onder het tabblad “Protocol”. Light way, OpenVPN, IKEv2 en PPTP zijn onder de ondersteunde protocollen. Als een VPN-server niet werkt, probeer dan een ander.
 • Update uw VPN – Als u uw VPN al een tijdje niet hebt bijgewerkt, is dat waarschijnlijk wat het probleem veroorzaakt.
 • Door het uitvoeren van een lektest, moet u controleren op lekken. Netflix zal alleen gegevens zien die zijn versleuteld door de VPN als gevolg hiervan.
 • Maak de DNS-cache op uw computer leeg. Met behulp van de commando-interface op uw apparaat kunt u alle oude DNS-gegevens van uw computer verwijderen (wat het moeilijker maakt voor Netflix om uw verbinding te markeren).
 • Neem contact op met de klantenservice – ExpressVPN heeft een live chat-faciliteit voor snelle reacties en biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week klantenondersteuning. Als u contact met hen opneemt, raden ze u de beste Netflix-servers aan of helpen ze u bij het oplossen van eventuele verbindingsproblemen.

Hoe ExpressVPN te gebruiken op een mobiel apparaat met Netflix:

Maak een ExpressVPN-account aan. Ga naar de ExpressVPN-website op uw Android of iPhone en kies een abonnement (u kunt nu een korting van 49% krijgen!).

 • Installeer de applicatie. Ga naar je app-winkel en download de ExpressVPN-app.
 • Installeer en start de app. Log in met je ExpressVPN-gegevens.
 • Maak een serververbinding. Kies een Netflix-server in een handig gebied. Dankzij ExpressVPN is Netflix nu ontgrendeld in 20 landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië.
 • Netflix kan gratis worden gedownload.
 • Log na het downloaden van de app in nadat je een account hebt gemaakt.
 • Nu is het tijd om Netflix te kijken! Je kunt nu met je Android of iPhone toegang krijgen tot Netflix-bibliotheken uit verschillende landen.

Hoe ExpressVPN met een verhoogde snelheid te krijgen:

ExpressVPN heeft een ingebouwde snelheidstest voor zijn servers als je ze zelf wilt testen. Echter, ik heb de voorkeur om Okla’s snelheidstestgereedschap te gebruiken, omdat het me meer nauwkeurige gegevens geeft. Verbind gewoon met een server in het Netflix-gebied naar keuze en controleer uw snelheden op Ookla.net.

Waarom is ExpressVPN het beste voor Netflix?

Vanwege deze functies verkiezen we ExpressVPN voor het kijken naar Netflix.

 • Met onbeperkte gegevens en ultra snelle snelheden kun je je favoriete programma’s zonder lag bekijken.
 • Netflix heeft 3.000 servers in 94 landen die toegang bieden tot hun verschillende bibliotheken.
 • Op apparaten die normaal geen VPN’s ondersteunen, kan Media Streamer worden gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix.
 • Gebruik de beste beveiligings- en privacymaatregelen om je online identiteit te beschermen.
 • Tegelijkertijd zijn er vijf apparaten verbonden.
 • U zult blij zijn om te weten dat u uw geld terug krijgt als u het niet leuk vindt.
 • Het deblokkeren van Disney+, HBO Max, Hulu, BBC iPlayer, Vudu en andere diensten is mogelijk.
 • Alle besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers, Apple TV en meer, worden onder

Dus, installeer nu ExpressVPN voor Netflix en begin met streamen.

Met operaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk, Japan en nog 190 andere landen (en de teller blijft lopen!), is Netflix een wereldwijde kracht. Originele content, zoals prestigieuze films, binge-waardige dramas, realityshows en kinderprogramma’s, is beschikbaar in elke Netflix-bibliotheek over de hele wereld, hoewel het totale aantal afleveringen en films sterk varieert. De wereldwijde servers van ExpressVPN garanderen snel, consistent en onbeperkt Netflix-kijken, waar je ook bent.

Als uw internetprovider of lokale netwerk bekend is om Netflix te beperken, kunt u met een VPN met Netflix uw verkeer versleutelen, wat resulteert in snellere download- en streamingervaringen. Leer waarom streaming-experts het waarderen.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *