WERKT EXPRESSVPN MET NETFLIX ECHT?

Ja, Netflix is compatibel met ExpressVPN. In deze wereld is ExpressVPN een premium VPN-dienstverlener. Het kan worden gebruikt om Netflix en andere streamingdiensten te openen.

Gebruikers kunnen met ExpressVPN snel toegang krijgen tot meerdere Netflix-bibliotheken, waardoor ze naar hun favoriete programma’s kunnen kijken. In 2023 hier een korte handleiding voor het kijken naar Netflix met ExpressVPN.

Lees Ook: ExpressVPN voor iOS

Waarom ExpressVPN gebruiken om Netflix te kijken?

Om een soepele kijkervaring te garanderen, heb je een VPN nodig met supersnelle verbindingen, onbeperkte bandbreedte en servers over de hele wereld.

Hoewel er veel fantastische VPN’s op de markt zijn, is niet elke VPN compatibel met Netflix. Netflix heeft een punt bereikt waar het de meeste VPN-verbindingen kan identificeren en blokkeren; slechts enkele VPN-providers kunnen de geoblokkade omzeilen.

Is het legaal om ExpressVPN te gebruiken voor Netflix?

Ja, ExpressVPN is legaal om te gebruiken. Netflix mag een VPN gebruiken, aangezien het geen misdaad is. Netflix staat echter geen klanten toe om een proxy of VPN te gebruiken, aangezien dit hun inkomen vermindert en hun regels overtreedt.

Waarom weigert Netflix bepaalde soorten inhoud toe te staan om te bekijken?

Vanwege auteursrechtelijke problemen en kosten blokkeert Netflix geografisch materiaal. Omdat niet alle inhoudstitels wereldwijd zijn toegestaan, is Netflix gedwongen om beperkingen voor het bekijken van inhoud op bepaalde locaties te stellen. Deze auteursrechtelijke en distributiebeperkingen kunnen het gevolg zijn van regionale omroepwetgeving of beperkingen die door contentcreators zijn gesteld op de verspreiding van hun producten.

Hoe Netflix te bekijken met ExpressVPN?

Volg deze vijf eenvoudige stappen om Netflix te deblokkeren met ExpressVPN:

 • ExpressVPN is een service die je anoniem met het internet kunt verbinden.
 • Installeer de app op je voorkeursapparaat.
 • Installeer het programma en log in.
 • Maak verbinding met de Netflix-bibliotheek op de Amerikaanse server.
 • Log in bij Netflix en begin met binge-watching je favoriete series.
 • Krijg Netflix met ExpressVPN.
 • Geld-terug-garantie voor 30 dagen.

Heb je nog andere vragen? Bekijk de video hieronder voor stapsgewijze instructies over hoe je ExpressVPN gebruikt om Netflix te bekijken:

De uitgelichte kenmerken van ExpressVPN

ExpressVPN is een premium VPN-service die gebruikers in staat stelt om vanuit elke locatie ter wereld toegang te krijgen tot geo-beperkte materialen. Met meer dan 3000 servers uit 94 landen, onbeperkte bandbreedte en een snelle verbinding kan je elke Netflix collectie van elk land bekijken. Het kan ook worden gebruikt om Harry Potter op Netflix te deblokkeren vanaf elke locatie op de planeet.

ExpressVPN biedt de snelste servers ter wereld, evenals militaire encryptie, om Netflix-contentrestricties te omzeilen. Bovendien is ExpressVPN een uitstekende oplossing voor het bekijken van Netflix vanwege de lage kosten en 24/7 klantenservice.

De volgende zijn de onderscheidende kenmerken van ExpressVPN:

Er zijn ongeveer 3.000 servers in meer dan 160 locaties.

ExpressVPN is beschikbaar op meer dan 3.000 externe servers in 160 locaties verspreid over 94 landen. Hun virtuele servers bieden het hoogste niveau van bescherming en verbergen uw locatie, waardoor u onopgemerkt kunt blijven tijdens het surfen op het web.

Je kunt veilig Netflix kijken en je alle contentbibliotheken van alle landen bekijken dankzij het grote aantal servers dat beschikbaar is. ExpressVPN is eigenlijk een van de beste VPN’s voor Netflix.

Krachtige beveiliging en versleuteling

Met de AES-256 standaard biedt ExpressVPN militaire beveiligingsgraad. Het is dezelfde versleutelingsstandaard die de Amerikaanse overheid gebruikt om gevoelige gegevens te beveiligen en het wordt wereldwijd gebruikt door beveiligingsspecialisten.

ExpressVPN is de bron van deze afbeelding.

ExpressVPN maskeert uw IP-adres, combineert uw verkeer met dat van andere gebruikers en cripteert het vervolgens nog eens extra voor maximale bescherming. Door deze beveiligingsmaatregelen zullen derde partijen uw browseractiviteiten niet kunnen monitoren of hacken.

Geen gegevens opnemen.

ExpressVPN garandeert dat het geen enkele van de internetactiviteiten van zijn klanten logt of opslaat. Het heeft een strenge ‘no-logs policy’, en zijn VPN-servers en apps zijn ontworpen om de gevoelige gegevens van klanten categorisch te verwijderen.

ExpressVPN verzamelt alleen de volgende informatie: de applicatie en de versie ervan, de datum van de verbinding, de geselecteerde serverlocatie en de totale hoeveelheid gegevens die dagelijks worden verzonden.

De beste ExpressVPN-servers van Netflix in 2022

Wij hebben een snelheidstest uitgevoerd op de beste ExpressVPN-servers om de toegangscapaciteit van de servers te controleren. ExpressVPN is volgens deze snelheidstesten een van de snelste VPN’s in 2022.

Pricing voor ExpressVPN

ExpressVPN heeft nu een promotie waarbij je 15 maanden VPN-service kunt krijgen voor de prijs van 12. De VPN is beschikbaar voor een gereduceerde prijs van 6,67 dollar per maand – bespaar 49% en ontvang 3 extra maanden GRATIS bij een abonnement van 12 maanden voor een totaal van 15 maanden.

Je kunt ook een maandelijks abonnement krijgen voor 12,95 USD per maand of een zesmaandelijks bundel voor 9,99 USD per maand. ExpressVPN is wat duurder dan de andere VPN-bedrijven, maar de uitzonderlijke diensten maken dat goed.

Netflix werkt niet met ExpressVPN in 2022: Wat te doen?

ExpressVPN slaagt soms er niet in om verbinding te maken met Netflix, maar dit is niet te wijten aan het feit dat de VPN niet compatibel is met de streaming-service. Dit falen komt door een aantal veelvoorkomende redenen. Als je problemen hebt met het gebruik van Netflix met ExpressVPN, probeer dan de onderstaande oplossingen.

IP Adres Probleem

Zelfs na het verbinden met de VPN, kun je misschien nog steeds Netflix kijken vanaf je oorspronkelijke of nabije locatie. In dit scenario moet je de ExpressVPN-app sluiten en opnieuw openen.

Controleer uw IP-adres en controleer of deze overeenkomt met de server waarmee u verbinding maakt.

DNS legen

Op elk moment wordt er een DNS-vermelding van je ISP op je apparaat opgeslagen, waardoor er een conflict kan ontstaan. Als gevolg hiervan kan het zijn dat je je VPN-server niet kunt verbinden. Volg de onderstaande instructies om je DNS-cache te wissen om dit probleem op te lossen.

Stap 1: Om “Run” te openen, druk tegelijkertijd op de “Windows” en “R” toetsen.

Stap 2: Open een opdrachtprompt en typ “ipconfig/flushdns” op de opdrachtprompt.

Stap 3: Dit wist je DNS-cache en lost het probleem op.

Examineer uw proxy-opties

Je browser is mogelijk niet correct ingesteld om een VPN-verbinding uit te voeren, wat problemen kan veroorzaken. U kunt het oplossen door het toe te staan ​​om automatisch uw proxy te identificeren of het helemaal niet te detecteren. Voor een verscheidenheid aan problemen kunt u ook naar de ExpressVPN-probleemoplossingspagina gaan.

Wat gebeurt er als Netflix ExpressVPN niet langer ondersteunt?

Ondanks het feit dat ExpressVPN een van de krachtigste VPN-keuzes op de markt is, werkt het niet met Netflix. Zelfs de krachtigste VPN’s kunnen sommige servers hebben die door Netflix worden geblokkeerd. U hoeft zich geen zorgen te maken als u zich in zo’n omstandigheid bevindt. U kunt snel weer toegang krijgen door de volgende uiterst eenvoudige oplossingen te proberen:

Verbind met een andere server:

Netflix kan zeer strenge geografische beperkingen hebben, maar ExpressVPN biedt honderden servers om je hieromheen te helpen. Als je dit probleem tegenkomt, probeer dan te schakelen naar een andere server in dezelfde zone of wijzig de regio volledig. Herstart Netflix nadat je bent verbonden met een nieuwe server en begin met kijken!

Ondersteuning voor ExpressVPN is bereikbaar op het volgende adres:

ExpressVPN biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week live chat help op hun support website. Je kunt praten met een agent en je situatie uitleggen, en hij zal je zo nodig helpen.

Verwijder je browsegeschiedenis

Omdat uw locatiegegevens mogelijk in het cachegeheugen zijn opgeslagen, moet u proberen uw cache en cookies te legen. Netflix identificeert uw ware locatie in plaats van de locatie die u met ExpressVPN gebruikt wanneer dit gebeurt.

Wat is ExpressVPN en hoe gebruik ik het? Netflix op je telefoon of tablet

Het volgende is een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van ExpressVPN Netflix op uw mobiele apparaat.

Meld je aan voor ExpressVPN en kies je gewenste pakket.

 • De Google Play Store is waar Android-gebruikers de software kunnen verkrijgen.
 • De VPN-software is beschikbaar in de Apple App Store voor iOS-gebruikers.
 • Download en installeer de ExpressVPN-app op uw apparaat.
 • Log in op de app met uw gegevens.
 • Verbind met een server vanaf elke locatie waar u wilt.
 • Open de Netflix-app op uw telefoon en begin met het kijken van films.
 • Krijg Netflix met ExpressVPN.
 • Geld-terug-garantie voor 30 dagen.

ExpressVPN biedt een gratis proefperiode aan.

ExpressVPN biedt een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, waardoor je de VPN kunt uitproberen voordat je hem koopt als je tevreden bent met de service.

Je kunt Amerikaanse Netflix in Italië, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Singapore bekijken als je een abonnement hebt op ExpressVPN.

Alternatieven voor Netflix met ExpressVPN

Hoewel je nu weet hoe je ExpressVPN voor Netflix moet gebruiken, heb je nog steeds een verscheidenheid aan alternatieve keuzes als je de diensten van ExpressVPN niet wilt gebruiken. Je kunt je beslissing nemen na het beoordelen van wat je nodig hebt van een VPN-service.

Er zijn een aantal VPN-providers die werken met Netflix.

 • Netflix en Surfshark
 • Netflix en NordVPN

Veelgestelde vragen

Is ExpressVPN compatibel met Netflix?

Ja, ExpressVPN werkt met Netflix, aangezien het snelle en veilige servers heeft die makkelijk de restricties van Netflix kunnen doorbreken.

Kan je Amerikaans Netflix streamen met ExpressVPN? Ja, door verbinding te maken met ExpressVPN’s Amerikaanse servers, kun je Amerikaans Netflix bekijken.

Is het mogelijk om Amerikaanse Netflix te streamen met ExpressVPN?

Ja, door te verbinden met ExpressVPN’s US-servers, kun je Amerikaanse Netflix bekijken.

Met ExpressVPN, hoe kan ik mijn Netflix-regio wijzigen? Volg de eenvoudige stappen hieronder om je Netflix-regio met ExpressVPN te wijzigen: Open het ExpressVPN-programma op je computer. Klik op “gekozen locatie” op de hoofdpagina. Om je Netflix-regio te wijzigen, kies je de gewenste regio en verbind je ermee.

Met ExpressVPN, hoe kan ik mijn Netflix-regio wijzigen?

Volg de eenvoudige stappen hieronder om uw Netflix-regio met ExpressVPN te wijzigen: Open het ExpressVPN-programma op uw computer. Klik op “gekozen locatie” op de hoofdpagina. Om uw Netflix-regio te wijzigen, kies uw gewenste gebied en verbind ermee.

Doet ExpressVPN Netflix vertragen? Vanwege zijn supersnelle servers vertraagt ExpressVPN Netflix niet. Door de versleuteling zou je een kleine vertraging kunnen opmerken, maar dit zal niet waarneembaar zijn.

Zal ExpressVPN Netflix vertragen?

Vanwege zijn bliksemsnelle servers vertraagt ExpressVPN Netflix niet. Door de versleuteling kunt u mogelijk een kleine vertraging opmerken, maar deze zal niet waarneembaar zijn.

Met ExpressVPN, hoeveel Netflix bibliotheken kunnen worden ontgrendeld? ExpressVPN biedt meer dan 3000 servers in 94 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Canada, onder anderen. Als gevolg hiervan kunt u vanaf elke locatie toegang krijgen tot elke van de 94 landen Netflix bibliotheken.

Met ExpressVPN, hoeveel Netflix bibliotheken kunnen worden ontgrendeld?

ExpressVPN biedt meer dan 3000 servers in 94 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Canada, om er maar een paar te noemen. Hierdoor kunt u vanuit elke locatie toegang krijgen tot de Netflix-bibliotheken van deze 94 landen.

Is Netflix gratis beschikbaar met ExpressVPN? Netflix is niet gratis beschikbaar met ExpressVPN. Om Netflix te gebruiken met ExpressVPN, moet je zowel een Netflix-lidmaatschap als een ExpressVPN-abonnement hebben.

Is Netflix gratis beschikbaar met ExpressVPN?

Netflix is niet gratis beschikbaar met ExpressVPN. Om Netflix te gebruiken met ExpressVPN, moet je zowel een Netflix-lidmaatschap als een ExpressVPN-abonnement hebben.

Laatste gedachten:

ExpressVPN is een van de meest betrouwbare VPN’s voor het oplossen van de geografische beperkingen van Netflix. Het houdt geen gegevens bij en voorkomt IP- en DNS-lekken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw veiligheid en privacy. U kunt het gebruiken om toegang te krijgen tot de Amerikaanse inhoud van Netflix en uw favoriete tv-series en films te bekijken.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *